美容院工作招聘,美容化妝品批發工作招聘,護膚品工作招聘

熱搜: Wholesale Job

打印 上一主題 下一主題

急聘 --- 初級美甲師 / 學徒 ( 尖沙咀區 ) 高薪高佣 , 有勞工假期,可放星期日

聘請初級美甲師 (全 /兼職 ) / 學徒 (全職)

地點 : 尖沙咀 ( 地鐵站出行2分鐘 )

要求 : 初級美甲師懂修手甲 , 腳甲 , 簡單gel甲 ( 閃粉 / 顏色 / 法式 )
學徒可無經驗 , 公司有在職培訓
肯學 , 有禮貌 , 守時 , 工作認真

高佣金有在職培訓
有興趣請pm我 , ( 請留電話 ),THX!!!

回復 #1 melody-2008 的帖子

你好:我是李小姐:92617329
tel: 95403672 阿思

有興趣做學徒,可即時上班,
F.5畢業,有近2年既零售Sales經驗,
依家做緊Part Time,26號開始讀美容course,
希望可以有機會學習一下

62929349 miss leung

我有意投身美甲行業,今年32歲,有一個專業美甲師牌,一個國際牌,做過半個月初級美甲師,由細到大對美術都好有興趣(天份),我不介紹意由低做起的!!
請問夠人未啊?
我姓王噶…對美甲十分有興趣…62750023
可即使上班

tel:67384055 Miss Ho

我想應徵初級美甲師,之前有做美甲行業,懂修手、修腳、gel甲,有美甲師證書。67384055,thzzzzz

tel 67032066 Crystal

17歲
略懂初級美甲
有工作經驗1年
態度認真和好學
希望可在貴公司就業!

初級美甲師

請問請唔請part time?
逢星期1-5都可以返.
工作紅驗約2年
之後再投身美甲業具半年以上經驗.
可獨立接待客人.
有證書.
可即時上班.
thanks!

吳: 92007230
林小姐:62205920

對美甲具浓厚興趣,亦持有美甲證書

可随時上班,望能給於面試機會,thanks