美容院工作招聘,美容化妝品批發工作招聘,護膚品工作招聘

熱搜: Wholesale Job

返回列表 發新帖
打印 上一主題 下一主題

旺角區美容院頂讓

你好, 本人想看看你的舖頭. 請回覆我約時間.
97550887 湯生
有意,想約見你的舖頭,請回覆及留給電話及約時間嗎?
more detail & send email: silviaviss@hotmail.com
有興趣..想今日睇呢..唔知方唔方便呢?
我E-MAIL: hokei_b@yahoo.com.hk

TEL:64380310 (SUKI SO )
thanks so much~
有興趣 刘小姐62564206 請問租金多少?地址在?可约睇嗎?頂多少?請email rubylau126@yahoo .com.hk
有興趣, more detail!thanks^^
hokei_b@yahoo.com.hk
有興趣請回復rubylau126@yahoo.com.hk
請問地點在那兒?租金?有浴厠?elva_elva_2@hotmail.com
Email: nicktong1109@hotmail.com

電話: 9755 0887

回復 #1 aliceccheung 的帖子

可約見睇舖,有興趣! prisci1013@hotmail.com
頂讓旺角商厦美容院 <求有心人>

旺角樓上美容院頂讓,對美容熟悉者創業良機,熱點位置,人流旺遊客多,近彌敦道交通便,400多呎,租平,訂手費平,舒適環境連優雅裝修,因擴充營業仍運作中,方便創業者包多款儀器、傢私、生財工具, 一接手即時可營業 , 免除多餘開支。不需儀器、生財工具亦可頂(旺區超值之選) ,有意電92314653(必需來電顯示) / 冇人聽電話可Email: pacific88@yahoo.com.hk

有興趣

有興趣請email: aulin1083@yahoo.com.hk

Thank you